Login Nyhedsbrev Job hos os Indkøbsvogn
Jacuzzi Wellness Hotel
Share this

Gæstfrihed og Jacuzzi - en vindende kombination

Hvor kommer Wellness faktoren i dit hotel ind i dine planer? Har du overvejet, at selv de mindste aspekter af Wellness i dit hotel kunne maksimere belægningen og øge gæst tilfredsheden?

Konceptet Jacuzzi Original Wellness Hotel  tilbyder en stærk og overbevisende alternativ til de store spa-hoteller. Vi skaber Wellness destinationer med troværdighed og styrke, der leverer en unik og uforglemmelig oplevelse for gæsten.

Der er over 1 million google søger om måneden for hotel med jacuzzi eller spa - og 70% af online bookinger bliver foretaget som resultat af denne søgning.

Du kunne deltage i et netværk af validerede og understøttede hoteller, der nu officielt bærer Jacuzzi brandet, og også udnytter online tilstedeværelse. Et hotel, der byder på vores produkt og referencer vores brand kan stige i online rankings, og opnå flere direkte bookinger gennem deres egen hjemmeside.

Konceptet har været afprøvet med stor succes flere steder i Europa gennem det seneste år. 

Det er også godt for vores kunder at kunne opleve produktet før de køber. Vi vil aktivt fremme hoteller med ægte jacuzzi produkter og tilbyde en mærkevare Wellness pakke. Ingen andre brands kan gøre det på denne måde - men vi kan.

Varekurv

Din varekurv er tom!

X