Login Nyhedsbrev Job hos os Indkøbsvogn
Service priser, Service
Share this

HER KAN DU FORVENTE PROFESSIONEL SERVICE

Hos os ser vi det som en af vores vigtigste opgaver at skabe det højeste niveau af kundetilfredshed - både ved salg samt alle de serviceydelser, der kommer efter salget.

Det mål når vi bl.a. ved at vores servicecenter har højt uddannede teknikere, der videreuddannes af producenternes Ingeniører, så vores kunder er sikre på størst og bedst mulig service.

Som den eneste Autoriserede Jacuzzi reparatør i Danmark, er vi på forkant med de nye krav og udfordringer som en verden i forandring stiller os overfor. Vi ser det som vores fornemste opgave, at være dit bedste valg når det gælder din Jacuzzi , uanset om det drejer sig om køb, salg, reparation eller service.


Servicepriser

Prisen for et servicebesøg uden for garantien er DKK 500,- i timen, sat et opgavestart på DKK 350,-, der dækker servicevogn og administration. Timeberegningen begynder, når teknikeren forlader vores servicecenter i Kastrup og slutter, når han er tilbage igen. Har service andre opgaver på vejen til dig betaler du kun for den andel der tilfalder dig. Priserne er excl. moms.


Total service

Jacuzzi DK tilbyder også en total service løsning, til fast pris hver måned, ring eller skriv og hør mere om total service.


Bestil service

Benyt formularen på siden Service til at kontakte os. Udfyld formen og tryk på Send (påkrævede felter markeret med rødt). Eller ring til os i vores åbningstid på 39 61 31 31

Varekurv

Din varekurv er tom!

?bningstider

Åbningstider
Alle hverdage kl. 10-17.30
Lørdag kl. 10-14

Tlf 39 61 31 31

 

X